Nevlunghavn Gjestgiveri

Nevlunghavn Gjestgiveri er et historisk og sjarmerende gjestgiveri som ligger i kyst-tettstedet Nevlunghavn, i Larvik kommune i Vestfold fylke i Norge.

Gjestgiveriet har en lang historie som strekker seg tilbake til 1844, da det ble åpnet som et vertshus for sjøfolk og reisende. I dag er Nevlunghavn Gjestgiveri en populær destinasjon for besøkende som ønsker å oppleve en autentisk norsk gjestgiveriopplevelse. Gjestgiveriet har 15 historiske, komfortable rom, alle innredet med en tradisjonell og rustikk stil som gir en følelse av varme og hjemmekoselig atmosfære.

På gjestgiveriet kan gjestene nyte deilige måltider laget av ferske og lokale råvarer i den koselige restauranten eller ute på den idylliske terrassen med utsikt over havet og den vakre kysten.

I tillegg til overnatting og mat, tilbyr Nevlunghavn Gjestgiveri også ulike aktiviteter og opplevelser for gjestene sine, som fisketurer, båtturer og guidede turer i området. Alt i alt er Nevlunghavn Gjestgiveri en flott destinasjon for besøkende som ønsker å oppleve norsk gjestfrihet, tradisjonell mat og en sjarmerende atmosfære i vakre Nevlunghavn.